Η εταιρεία Hailos Agrofarm Ltd δημιουργήθηκε το 2018 με σκοπό να διαχειριστεί τον κύκλο εργασιών του αγροκτήματος του Μιχάλη & Σταυρούλας Χάηλου. Το αγρόκτημα αυτό βρίσκετε στο χωριό Κιβισίλι της επαρχίας Λάρνακας (μεταξύ των χωριών Μαζωτός και Κίτι).

Το αγρόκτημα ξεκίνησε τις εργασίες του το1977 αμέσως μετά την τούρκικη εισβολή. Η ενασχόληση όμως με τη γεωργία ξεκίνησε από πάρα πολύ παλιά, στο κατεχόμενο χωριό Ακανθού της επαρχίας Αμμοχώστου, από τον παππού Γιάνναρο, στο πατέρα Μιχάλη Χάηλο και τώρα στα παιδιά.

Η εταιρεία στελεχώνετε από μια δυναμική ομάδα, η οποία αποτελείται από τους ιδιοκτήτες αλλά και έναν αριθμό εργατών κυρίως από Αίγυπτο και Ινδία.

Η προσωπική συμμετοχή των ιδιοκτητών στις καθημερινές και οργανωτικές δραστηριότητες, καθοδηγεί και ενθαρρύνει όλα τα µέλη του προσωπικού να μεγιστοποιούν την απόδοσή τους, ώστε να παράγουν τα καλύτερα δυνατά προϊόντα. Ακολουθούμε τους πατροπαράδοτους τρόπους παραγωγής υγιεινών τοπικών προϊόντων ακολουθώντας φυσικά και τη σύγχρονη τεχνολογία.

Η συνεργασία με την TUV αποδεικνύει την προσπάθεια που κάνουμε για να ακολουθήσουμε τους σύγχρονους τρόπους παραγωγής με πρώτιστο γνώμονα όμως, την ασφαλή παραγωγή ώστε να εναρμονιζόμαστε πλήρως με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής.

About